Thursday, March 3, 2011

Shida

..This blog adalah HAKMILIK shida..

NORSHIDA BINTI ABDUL RAHMAN
Born On 2nd July 2011
Johor Bharu,Johor
Cancer




0wner of this blog -SHIDA-
Si kecik yang sangat banyak cakap-



  • i'm a very simple person ..  
  • xkan kacau org and xkan kesah ape yg org nak buat, as long korg x kacau i .. 
  • i'm a positive thinker .. 
  • kalau boleh xsuke nak marah org , tp org mmg suke buat i marah ..
  • SAYA MEMANG GILE FACEBOOK SEBAB TU JE CARE UNTUK SAYA COMMUNICATED DENGAN ORANG YANG SAYA SAYANG .. 
  • i sangat la sensitive .. so jaga la bahasa anda ye , nnti i meroyan .. haha
  • i'm married and got one son .. :)
  • happy with my life .. 
  • family is my priority ..
  • friend is part of my life , because everyone need friend ..
Tu jelah kot yang i boleh describe about my self .. yang lain kalau nak tahu sila2 dan rajin2 kan la bertanya.. :)






Thanks ye korg sbb sudi follow my blog .. to be honest , i mmg xpandai la nak jadi writer nie .. tp bile tengok kawan2 yang lain ade blog , tetibe terdetik plak dalam hati ni teringin gak nak buat blog .. so mayb xkan banyak benda yang ade dalam blog nie, but if u guys tak kesah , ajar lah i cam ne nak tulis blog nie .. haha mayb u guys can leave ur comment and give me some ideas ..

THANKS A LOT . . MUUAAHH !!


No comments:

Post a Comment